Nahlédněte do datových center FORPSI po celé Evropě

Release date: 4/1/2014

Společnost INTERNET CZ dokazuje svým současným i potenciálním zákazníkům, že značka FORPSI se při poskytování internetových služeb může opírat o zázemí moderních datacenter umístěných po celé Evropě. Na adrese dc.forpsi.com je umístěn nový web přibližující prostředí a technologie těchto datových center.

Na nových stránkách je k vidění mnoho zajímavých fotografií, takže každý si může udělat ucelenou představu o tom, kde hostují jeho webové stránky, kde je uložen jeho pronajatý server či na jaké technologii si může zřídit virtuální server, případně odkud jsou přenášena data z jeho cloud serveru.

Za pomoci grafů, obrázků, tabulek a přehledů se návštěvníci webu mohou podrobně informovat o používaných technologiích, o konektivitě datacenter, o způsobu zabezpečení dodávek elektrické energie nebo o systémech chlazení serveroven, o bezpečnosti uložených dat či použitých hasicích systémech.

Web dc.forpsi.com je věnován datacentrům v ČR, Itálii, Francii, Německu a Velké Británii. Pro návštěvníky stránek je připravena také zajímavá možnost ověřit si získané informace osobní návštěvou. Součástí stránek je totiž i objednávka prohlídky libovolného datacentra. Všude zájemce o prohlídku rádi uvítají.

Partners:
Customer support: (+420) 38 38 35 35 3
Billing: (+420) 38 38 35 35 5
contactsContact us
Book a visit to one of our Data CentersBook a visit