Pro zákazníky FORPSI Cloud se otevírá další datacentrum

Release date: 25. 10. 2017

Ktiš, Česká republika, 25. října 2017INTERNET CZ, a. s. (www.forpsicloud.cz), která je členem skupiny Aruba Group, oznamuje, že bylo oficiálně otevřeno nové datacentrum skupiny v Polsku DC8 - PL1.

Datacentrum se nachází ve Varšavě, v prostorách lídra polského trhu datacenter s vysoce spolehlivým zabezpečením stupně Tier III+. Osmé datacentrum skupiny Aruba v Evropě splní nejen požadavky místních zákazníků, ale zároveň se stane dalším z pilířů pro rozšíření služeb na další trhy ve střední a východní Evropě.

V novém datacentru mohou zákazníci FORPSI Cloud využívat všechny typy IaaS (infrastruktura jako služba) poskytované na ostatních trzích, včetně tří typů cloudových služeb: Virtuální cloud servery (Cloud VPS SSD), veřejný (Cloud PRO) a Private Cloud, a také velké množství dalších nástrojů včetně Cloud Backup.

Zobrazit úplnou tiskovou zprávu.