Získejte k .CZ doméně cloud zdarma. FORPSI spustilo kampaň pro podporu cloudových služeb

Release date: 30. 4. 2013

Společnost INTERNET CZ, a.s. zahájila kampaň „S .CZ doménou až do oblak! FORPSI Cloud“ pro podporu nových služeb FORPSI Cloud Computing a Forpsi Object Storage. Ke každé nově registrované nebo prodloužené .CZ doméně zdarma přidá kredit na provoz cloudových služeb FORPSI. Bonusový kredit lze navíc kombinovat s 250 korunovým voucherem na první vyzkoušení služby FORPSI Cloud.

„Cílem kampaně je nejen osvěta cloudu mezi běžnými uživateli, ale i rozšíření cloudových technologií a datového úložiště mezi živnostníky a malé firmy, které jsou jinak k novým technologiím zdrženlivější“ říká Erich Syrovátka, ředitel INTERNET CZ.

FORPSI Cloud je rodina cloudových služeb pro ty, kteří potřebují využívat flexibilně a nadstandardně zabezpečenou IT infrastrukturu. FORPSI Cloud Computing nabízí možnost „postavit“ si s nulovými počátečními náklady a doslova během několika minut v rámci tohoto IaaS (Infrastructure-as-a-Service) řešení vlastní virtuální datové centrum. K dispozici je i cloudové úložiště FORPSI Object Storage. To je založeno na nejmodernějších technologiích pro ukládání dat a díky trojitému zálohování nabízí nadstandardní zabezpečení. Zákazník si může vybrat ze dvou způsobů účtování – pay-per-use nebo tarifní balíčky. Služba je plně kompatibilní s Amazon S3.
Kampaň „S .CZ doménou až do oblak! FORPSI Cloud“ je inzerována skrze komunikační kanály FORPSI a dále v odborných tištěných i online médiích.

Více informací o kampani je k dispozici na www.forpsicloud.cz