Ve Forpsi oslovili odborníky a společně vydávají první e-book. Týká se online marketingu a je pro všechny zájemce zdarma.

Release date: 28. 6. 2016

„Tímto e-bookem, který obsahuje tipy, návody a inspiraci, chceme pomoci majitelům webů se lépe zorientovat v základech digitálního marketingu a otevřít jim nové perspektivy,“ říká Erich Syrovátka, ředitel INTERNET CZ, a.s.

Jak nápad na FORPSI e-book vznikl? Podle jeho slov za ním stojí zákazníci Forpsi, z rozhovorů s nimi vzešlo, že ne každý podnikatel, majitel webové stránky, nebo menší či střední firma si  může dovolit marketingovou agenturu, která by pomohla se SEO, e-mailingem, digitální analytikou nebo obsahem.

Přitom by i oni chtěli získat alespoň základní znalosti on-line marketingu, zlepšit výkon jejich webů a posunout byznys vpřed.

Co naleznete ve FORPSI e-booku:

• zkušenosti a know-how 11 autorů
  • 12 kapitol z různých oblastí digitálního marketingu

V textu naleznete různé názory  několika odborníků na web a jeho výkonnost, všichni se však shodují na jedné myšlence: „Na každém webu můžou i malé změny znamenat velký úspěch.“

Pro koho je E-book určen?
  • Pro majitele webů a e-shopů, kteří chtějí zlepšit výkon svých webů.
  • Pro majitele menších a středních firem, kteří chtějí své webové prezentace inovovat.
  • Pro odborníky z oblasti digitálu, kteří své znalosti chtějí rozšířit o další oblasti.
  • Pro všechny, kteří hledají nové perspektivy.

Co vás naučí autoři jednotlivých kapitol?
  • Pavel Ungr - nejčastější chyby v SEO, kterých se majitelé webů dopouštějí.
  • Martin Šimko - na co si dát pozor při spolupráci se SEO konzultantem/agenturou.
  • Marie Štouračová -  jak optimalizovat web pro mobilní přístupy.
  • Juraj Sasko -  SEO a webhosting.
  • Mário Roženský - základy affiliate marketingu pro e-shop.
  • Zdeněk Dvořák - jak budovat zpětné odkazy.
  • Adam Jurák -  základy e-mailingu a využití pro byznys.
  • Klára Kunová – jak vyhodnocovat výkonnost e-shopů
  • Ludmila Navrátilová - jak pracovat  s Google Analytics.
  • David Mareček - jak lépe rozumět publiku vašeho webu a proč je důležité testování.
  • Monika Styxová - jak tvořit obsah.

E-book si můžete stáhnout ZDE nebo na www.forpsi.com/ebook

Velké poděkování patří nejen autorům, ale hlavně digitální a marketingové agentuře RobertNemec.com, která společnost INTERNET CZ inspirovala ohledně vytvoření e-booku, a také se podílela na jeho realizaci.

Pokud pro vás budou tipy a návody v e-booku přínosné, budu rád za sdílení a šíření stránky, kde jej lze získat. V podobných aktivitách budeme v budoucnu rádi pokračovat, když budou mít naši zákazníci o tuto formu vzdělávání zájem,“ uzavírá Erich Syrovátka, ředitel INTERNET CZ, a.s.

Stáhnout FORPSI e-book ZDARMA zde

Řekli o FORPSI e-booku:

„Roky vedu školení o SEO a také o něm přednáším. Proto se mi nápad na nový e-book, který pomůže podnikatelům a majitelům webů, od začátku zamlouval. Pokud už mají klienti FORPSI špičkový hosting a správu domén, ať mají také špičkové SEO."
                                                                                 Pavel Ungr, nezávislý SEO konzultant

„Nápad na tento e-book se zrodil v rámci naší spolupráce s FORPSI. Jelikož v průběhu roku realizujeme v agentuře celou řadu školení pro veřejnost - o SEO, sociálních sítích, online marketingu, o PPC reklamě apod., je tento typ vzdělávání pro nás blízký. Jsme rádi, že jsme se do přípravy FORPSI e-booku zapojili a předali své znalosti  dál.“
                                     Martin Šimko, vedoucí SEO týmu agentury RobertNemec.com

O INTERNET CZ, a.s.
Akciová společnosti INTERNET CZ, která podniká pod obchodní značkou FORPSI, patří k největším poskytovatelům internetových služeb na českém trhu. Hlavní oblastí podnikání je webhosting, serverhosting, cloudové služby a prodej domén. Více o společnosti najdete na www.forpsi.com.