Vlastník českého FORPSI, společnost Aruba, otevírá dveře svého nového datacentra pro globální cloud na severu Itálie.

Release date: 4. 10. 2017

Ktiš, Česká republika, 4. října 2017INTERNET CZ, a. s. (www.forpsicloud.cz), která je členem skupiny Aruba Group – světového leadera na trhu webhostingu, emailů, certifikovaných emailů PEC a registrace domén, a jedné z předních světových společností v oblasti datacenter a cloudových služeb, oznamuje otevření největšího komplexu datacenter v Itálii.

Slavnostní otevření se uskuteční v areálu datacentra za účasti klíčových osobností, mezi nimiž budou členové italské vlády a známí zastánci digitalizace, kteří se zasazují o digitální transformaci. Speciálním hostem pak bude bývalý italský astronaut Umberto Guidoni.
V průběhu budou diskutována dvě hlavní témata: první se zaměří na digitální transformaci  s důrazem na digitální vývoj společnosti; druhé téma bude cíleno na Průmysl 4.0 a éru automatizace výrobních procesů a správy dat. Obě tato témata budou představena prostřednictvím případových studií zákazníků za účasti expertů z předních společností v oboru, jako jsou například Intel či VMWare.

Zobrazit úplnou tiskovou zprávu.