Vlastník FORPSI, společnost Aruba, buduje jedno z největších globálních datacenter pro cloud

Release date: 6. 6. 2017

Aruba nyní na severu Itálie poblíž Milána staví nové datacentrum, které otevře v říjnu 2017. V rámci skupiny jde o sedmé datacentrum, v Itálii pak třetí. Cílem společnosti Aruba je stát se jedním z lídrů v oblasti cloudových center. Již nyní začíná s rezervacemi prostoru v tomto technologickém středisku. To bude mít rozlohu 200 000 m2, je naprosto ekologické, s hodnocením Rating 4 (dříve Tier IV) a je vybaveno nejnovějšími technologiemi.

Začátkem října 2017 bude v Ponte San Pietro (Bergamo, Itálie) otevřeno jedno z největších cloudových datacenter v Itálii. Bude splňovat nejnáročnější požadavky firem na kolokaci a IT infrastrukturu. Toto datacentrum bude dostupné i zákazníkům z České republiky prostřednictvím služeb společnosti INTERNET CZ (www.forpsicloud.cz), která je členem skupiny Aruba Group, do jejíž sítě toto datové centrum patří.

Zobrazit úplnou tiskovou zprávu.